Nieuw GrensMatch app

Nieuw GrensMatch app

Eindelijk is het zo ver, GrensMatch is live voor werkzoekenden!

We gaan op 19 maart ‘open’ voor werkgevers, op de jobbeurs in Beveren. Werkgevers kunnen hun e-mailadres achterlaten en ontvangen een e-mail als GrensMatch beschikbaar is.

Wat is GrensMatch?

GrensMatch is een nieuwe matchingsapp voor de arbeidsmarkt in de grensregio Zeeland/West-Oost Vlaanderen en West-Brabant/Antwerpen. We willen dat werkgevers en werkzoekenden in de grensregio gemakkelijk contact met elkaar kunnen leggen. We helpen bij het zoeken van geschikt personeel en het opstellen van een persoonlijk werkzoekenden profiel.

De app zorgt voor een vergroting van de arbeidsmobiliteit binnen de grensstreek en motiveert werkgevers en werkzoekenden om over de grens te kijken.

De app is voor iedereen beschikbaar, voor werkzoekenden met of zonder uitkering, baanveranderaars afgestudeerden & schoolverlaters.

Hoe werkt GrensMatch?

GrensMatch is een progressive web app, te benaderen als een ‘normale’ website. Met de look & feel van een app. Benader GrensMatch via telefoon, tablet, of computer. De link voor de website is: www.grensmatch.com.

Werkzoekenden maken een profiel aan. Vervolgens gaan werkgevers ‘swipen’ in de database met profielen van werkzoekenden. Als ze interesse hebben in een profiel, dienen ze bij ons een aanvraag in, nemen wij contact op met de werkzoekende en sturen we het CV door naar de werkgever. ​

Terug naar nieuws