Medewerkers

  • Minouche Den Doelder

    Minouche Den Doelder

    Directrice

    Minouche heeft een stevige achtergrond in de personele dienstverlening. In de uitzendbranche heeft zij gewerkt voor grote logistiek en productieklanten. Voor deze klanten verzorgde zij een deel van de planning waardoor ze als geen ander weet wat de gevolgen zijn van afwezigheid of onjuiste inzet van personeel.Ook voor generieke en specifiekere aanvragen heeft zij altijd plezier in het zoeken naar de juiste match.

    Door de vele jaren ervaring binnen het enorm variërend klantenbestand is zij door diverse waters gewassen; zo zijn outplacement, planningen, projectmanagement, HR-ondersteuning, loopbaanmanagement etc., haar werkgebieden, naast het reguliere uitzenden en detacheren.

    In bovenstaande periode heeft zij een groot netwerk opgebouwd, waaruit zij veel contacten en kennis put. Deze contacten bieden vele mogelijkheden, voor ons als Den Doelder Recruitment maar ook voor u als werkgever, werkzoekende of zzp-er.

    Telefoon: 06-20753595
  • Mirjam Hoorman- Roose

    Mirjam Hoorman- Roose

    Officemanager

    Mirjam werkt sinds oktober 2011 bij  Den Doelder Recruitment.

    Zij heeft bij diverse bedrijven in de industriële sector gewerkt en heeft daarbij de nodige ervaring opgedaan op het gebied van financiële en P & O gerelateerde administraties. Ze is bekend met de snelheid en complexiteit van het werken in industrie en bouw.

    Mirjam heeft een secretariële opleiding gevolgd waardoor bij haar service-gerichtheid en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staan. Ze heeft een SEU diploma en is in het bezit van VCU-VIL.

    Mirjam doet de personeelsadministratie, salarisadministratie, werving en selectie en zorgt dat de certificeringen zoals NEN4400, VCU en ABU up-to-date blijven. Mirjam is tevens de VGM coördinator.

    Telefoon: 06-53481594
  • Jolanda Baart

    Jolanda Baart

    Intercedente

    Jolanda is intercedente bij den Doelder.

    Als geen ander weet ze de match te maken tussen een kandidaat en bedrijf. Ze voelt feilloos aan of een kandidaat bij een bedrijf past of niet. Ze denkt creatief mee over de geleverde vacatures. In de huidige arbeidsmarkt, waar weinig werkloosheid is, zijn oplossingen soms onverwacht. Daarnaast is ze ten allen tijde paraat voor vragen van werknemers over verloning, loopbaan etc. haar ervaring op de HR afdeling van een grote Zeeuwse werkgever komt haar bij den Doelder goed van pas.

    Telefoon: 06-53481594
  • Kenan Cengic

    Kenan Cengic

    Commercieel Recruiter

    Kenan is gestart in de functie van commercieel recruiter en houdt zich voornamelijk bezig met het vinden van de juiste kandidaten voor de vacatures van onze klanten. Hij heeft een neusje voor het vinden van kandidaten met de juiste kwaliteiten en door zijn persoonlijke benadering voelt hij goed aan of de beoogde nieuwe collega bij het bedrijf past en vice versa. Zijn zoektocht naar de juiste job of werknemer gaat desgewenst over onze landsgrenzen.

    Kenan is een aangename gesprekspartner welke u als werkgever of werkzoekende te woord kan staan over alles met betrekking tot recruitment en vacatures.

    Telefoon: 06-12164743
  • Cindy der Weduwe

    Cindy der Weduwe

    Medewerker administratie & boekhouding

    Cindy is onze rots in de branding als het gaat over de cijfertjes.

    Ze heeft een stevige boekhoudkundige achtergrond, veel ervaring en dito (bij-)scholing opgedaan. Cindy is een vrolijke dame die onze boekhouding verzorgt maar ook kan bijstaan in fiscale vraagstukken van werknemers etc.  

    Telefoon: 0114-683115